Regresivna terapija

trees-1587301

Prošla iskustva mogu utjecati na naš sadašnji život emocionalno, mentalno ili fizički.

Naš um automatski filtrira određena iskustva iz sjećanja, tako da ima puno informacija koje nikada ne pohranjujemo u svjesno nego u nesvjesno.

Postoje potisnuta iskustva koja naš svjesni um na neki način drži izvan naše svijesti. To su sjećanja koja vrijedi analizirati i razumjeti kako bismo ih otpustili i ostvarili život bez tih utjecaja.

Isto tako, nesvjesno prenosimo iskustva, stavove i dinamiku odnosa iz prethodnih života u sadašnji život. Pristupom tim sjećanjima možemo se osloboditi energije i emocionalnih, mentalnih ili fizičkih blokada koje nas drže zaglavljenima.

Hipnoterapeut vodi klijenta kroz glavne životne događaje o kojima je riječ, zatim do iskustva smrti, a zatim do osvrta na taj život. U ovom trenutku klijent može shvatiti svrhu tog života, odluke koje je donio i/ili dogovore koje je sklopio s drugom osobom ili samim sobom.

Sve to će učiniti da se osoba osjeća potpunom i da se na spokojniji način suoči sa svime što joj život donosi.

Kako bi lako pristupio sjećanjima iz prošlih života, klijent se mora osjećati sigurno i vjerovati terapeutu i cijelom procesu.

Možda postoji nešto što se dogodilo u prošlosti što blokira klijentov pristup dubljem transu i sjećanjima iz prošlih života.

Ponekad je potrebno napraviti pripremnu sesiju prije sesije regresije prošlih života kako bi se dosegla razina transa i pripremio klijent za istraživanje prošlih života.

Pripremni termin možete zakazati putem poveznice ispod.